Fizioterápia 4 lábúaknak

0 Comments

A gazdiban felmerülhet a kérdés, hogy mikor van szükség fizioterápiára és mi történik egy-egy kezelés alkalmával?

Számos esetben lehet szükség fizioterápiára. A kedvenceink egyre hosszabb és tartalmasabb életet élnek, ezért gyakoriak az időskorból fakadó mozgásszervi panaszok, porckopások. Sajnos kedvenceinket sem kímélik a gerincbetegségek, gyakori a csípő- illetve könyökdiszplázia, OCD. Kutyában az elülső kereszteződő szalag szakadás fordul elő, mint hitelen fellépő sérülés, 100% műtéti indikációval jár. Számos kistestű fajtában a patella ficammal kell számolnunk. A fent említett betegségek mellett számos neurológiai-, veleszületett és szerzett bántalom esetén tudok segíteni, állatorvossal együttműködve néhány esetben elkerülhető lehet a műtét, vagy a regenerációra fordított idő rövidíthető. Amennyiben műtéttel nem orvosolható a probléma, akkor a rehabilitációban, gyorsabb gyógyulásban tudok segíteni.

Az első alkalomra kérlek hozd magaddal a kedvenced papírjait, korábbi leleteit. Ha digitális röntgen készült, akkor légy szíves email-ben küldd át azokat! Az első találkozásunkkor végig beszéljük a felmerült problémákat, a kedvencedet megtekintem mozgásban, áttapogatom, számos funkciót megnézek és közösen felállítjuk a kezelési tervet. Azért közösen, mert a leglátványosabb eredményt közösen tudjuk elérni. Kiállítom a kezelési lapot, melyből kapsz egy példányt te is. Amennyiben szükségesnek látom, akkor lehetőség van állatorvosi konzultációra, további vizsgálatokra is. Az első alkalom 60-90 percet vesz igénybe.

A bejelentkezés telefonon történik a 20/466-5478 számon, egyszerre egy páciens tartózkodik nálam, időpontot úgy adok, hogy a következő beteggel ne találkozzatok. A járványra tekintettel kérlek, hozz magaddal maszkot!

Categories:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük